Home » Headline

SARI-LACİVERTLİLERİMİZ TAKTİK ÇALIŞTI

19 Mart 2010 No Comment

Kayserispor maçının hazırlıklarını Saray Spor Tesislerimiz’de devam ettiren sarı-lacivertlilerimiz bugün ki antrenmanda taktik ağırlıklı çalıştı.

ag_19mart10_antTurkcell Süper Lig’in 26. haftasında Kayserispor’u misafir edecek olan ekibimiz bu maçın hazırlıklarına Saray Spor Tesislerimiz’de yoğun bir şekilde devam ediyor. Sarı-lacivertlilerimiz sabah saatlerinde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda taktik ağırlıklı çalıştı. 10:30’da başlayan ve yaklaşık olarak 1,5 saat süren antrenmana oyuncularımız ısınma koşusuyla start verdi. Düz koşu ardından koordinasyon çalışması yapan ekibimiz daha sonra 5’e 2 ve dar alanda pas organizasyonuna geçti. Saha kenarında kurulu istasyonlarda bir süre sprint çalışması yapan sarı-lacivertlilerimiz antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik ağırlıklı çalıştı. Yarım sahada oynanan taktik maçında teknik direktörümüz Roger Lemerre ve yardımcı antrenörümüz Ümit Özat talebelerini zaman zaman uyarmayı ihmal etmezken oyuncularımızın taktik maçında göstermiş olduğu performans da gözlerden kaçmadı. Soğuma koşusuyla son bulan antrenmana Galatasaray maçında sakatlanarak sahalardan 4-6 hafta uzak kalacak olan Metin Akan katılmadı.
Ekibimiz yarın yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Saray Spor Tesislerimiz’de kampa girecek.

ag_19mart10_ant1

ag_19mart10_ant2

ag_19mart10_ant3

ag_19mart10_ant5

ag_19mart10_ant4

ag_19mart10_ant6

ag_19mart10_ant7

ag_19mart10_ant8

ag_19mart10_ant10

ag_19mart10_ant11

ag_19mart10_ant12

ag_19mart10_ant13

ag_19mart10_ant14

ag_19mart10_ant15



Yorum ekranı!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.