MİLLİ TAKIMLARDAKİ OYUNCULARIMIZ DÖNDÜ
Sarı-lacivertlilerimiz Gaziantepspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bugün ki çalışmalara ülkelerinin milli takımlarında bulunan Rajnoch, Vittek ve Sapara da dâhil oldu.
Hafta sonu Gaziantepspor’la oynanacak olan maçın hazırlıkları Saray Spor Tesislerimiz’de hız kesmeden devam ediyor. Tecrübeli teknik adam Roger Lemmere yönetiminde 14:00’de başlayan antrenmanda oyuncularımız düz koşu yapıp ardından 5’e 2 pas organizasyonuna geçti. Daha sonra; ayak içi pas ve kafayla pas çalışmaları yapan sarı-lacivertilerimiz, dar alanda 2 grup halinde oynanan isabetli pas çalışmasıyla antrenmanın ilk etabını tamamladı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise ekibimiz, 3 takım halinde dönüşümlü olarak taktik ağırlıklı çalıştı. Yarım sahada minyatür kalelerden kurulu alandaki taktik çalışmasında teknik ekibimiz sık sık oyuncularını uyarmayı ihmal etmezken oyuncularımızın sergiledikleri performans da dikkatlerden kaçmadı. Ekibimiz oynanan çift kale maç ve ardından yapılan penaltı atışıyla antrenmanı tamamladı.
MİLLİLERİMİZ TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI
Antrenman sahasındaki çalışmaları tamamlayan ekibimiz yaklaşık olarak 10 dakika kadar da fitness salonunda çalıştı. 1 saat 35 dakika süren antrenmanda izinli olan Bilal, U-19 Milli Takım kadrosunda yer alan Özgür Çek, sakatlığı devam eden Rothen ve belinde hafif ağrıları bulunan Cihan yer almadı. Diğer yandan kendi ülkelerinin milli takımlarında bulunan ve bugün Ankara’ya dönen Vittek, Sapara ve Rajnoch takımdan ayrı çalıştı. Vittek ve Sapara fitness salonunda fizyoterapist eşliğinde çalışırken Rajnoch ise saha kenarında Performans Uzmanımız Alper Aşçı gözetiminde çalışmalarını devam ettirdi.






















helal çalışın..
Yorum ekranı!