19 MAYIS’IN SESSİZLİĞİNİ 3 GOLLE BOZDUK…
Turkcell Süper Lig’in 26. hafta karşılaşmasında Kayserispor’u konuk eden ekibimiz rakibini 3-0 yenerek sahadan galip ayrıldı. Seyircisiz oynadığımız karşılaşmanın ilk yarısını Geremi ve Vittek’in attığı gollerle 2-0 önde kapatırken ikinci yarı yine Vittek’in muhteşem golü skoru belirledi.
Kayserispor’u ağırladığımız karşılaşmada sarı-lacivertlilerimiz sahadan 3-0’lık skorla galip ayrılmasını bildi. 19 Mayıs Stadyumu’nda seyircisiz oynadığımız karşılaşmada ekibimizin golleri ilk yarının 26. dakikasında penaltıdan Geremi, 41 ve 82. dakikalarda Vittek’ten geldi. Mücadelenin 9. dakikasında konuk ekip Kayserispor, kazandığı penaltı atışını tecrübeli file bekçimiz Serkan Kırıntılı başarılı bir şekilde çıkararak mutlak golü engelledi. Karşılaşmayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda Onursal Başkanımız Melih Gökçek, Başkanımız Ahmet Gökçek ve yönetim kurulu üyelerimiz tribünden takip etti. Seyircisiz oynadığımız mücadeleyi bir grup taraftarımız stat dışından tezahüratlarıyla desteklerken bazı taraftar grupları da boş tribünlere astıkları pankartlarla sarı-lacivertlilerimize ‘yanındayız’ mesajı verdi. Sarı-lacivertli futbolcularımız sahaya üzerinde “Çanakkale Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz” yazılı pankartla çıktı.
Aytekin Durmaz’ın yönettiği karşılaşmada ekibimiz sahada şu 11’le yer aldı: Serkan, Geremi, Koray, Rajnoch, Elyasa, Hürriyet, Sapara (Dk. 90+1 Bilal), Mehmet Çakır (Dk. 74 Cihan), Rothen (Dk. 86 Adem), Vassell, Vittek.
GEREMİ PERDEYİ ARALADI VİTTEK…
8. dakikada Makakula’nın ceza alanı ön çizgisinden yaptığı vuruşta, top kalecimiz Serkan’da kaldı. 9. dakikada Rajnoch’un, Makakula’yı ceza alanı içinde düşürmesi sonucu hakem Aytekin Durmaz, penaltı noktasını gösterdi. Aydın’ın kullandığı penaltı atışında, kalecimiz Serkan meşin yuvarlağı ayaklarıyla önleyerek gole izin vermedi. 12. dakikada Mehmet Çakır’ın ceza alanı dışından orta-şut karışımı vuruşunda top kalecide kaldı. 17. dakikada Rothen’in kullandığı korner atışında, Koray’ın kafayla aşırdığı top Vassell’in önünde kaldı. Kayserispor savunmasının markajında olan tecrübeli golcümüz, kale sahası içinde meşin yuvarlağa dokunamadı. 25. dakikada Saidou’nun, Sapara’yı ceza alanı içinde çekerek düşürmesi sonunda, hakem Aytekin Durmaz karşılaşmada bir kez daha penaltı kararı verdi. 26. dakikada atışı kullanan yıldız oyuncumuz Geremi, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0. 30. dakikada Saidou’nun ara pasına hareketlenen Ömer’in ceza sahasına girerken yaptığı vuruşta, top yan ağlarda kaldı. 41. dakikada savunmadan atılan uzun pasla ceza alanına giren Vittek, düzgün bir vuruşla farkı 2′ye çıkartan golü kaydetti: 2-0. Mücadelenin ilk 45 dakikalık dilimi bu skorla sona erdi.
ÜÇ OLDU GÜÇ OLMADI
49. dakikada Rothen’in ceza alanına yaptığı ortada kaleciyle karşı karşıya durumda kalan Vassell, meşin yuvarlağı kontrol edemeyince top kaleci Souleymanou’da kaldı. 62. dakikada Mehmet Çakır’ın ceza alanı ön çizgisinden yaptığı vuruşta, top üstten auta gitti. 64. dakikada Sapara’nın rakip ceza sahasının sol tarafından kullandığı korner atışında Koray’ın kafayla yaptığı vuruşta, top kaleci Souleymanou’da kaldı. 71. dakikada golcü oyuncumuz Vittek gole giderken düşürüldü. 74. dakikada Mehmet Çakır’ın yerine Cihan oyuna dahil oldu. 82. dakikada Aydın’ın kısa düşen geri pasında araya giren Vittek, kaleci Souleymanou’nun üzerinden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 3-0. 86. dakikada Rothen’in yerine Adem Koçak, 90+1. dakikada da Sapara’nın yerine Bilal Kısa oyuna girdi. Karşılaşma Ankaragücümüz’ün 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

















































camiamızıa hayırlı olsun ihtiyacımız olan bir galibiyetti.sayın başkan pes etmek yok size ve ailenize geçmiş olsun, inanın bunu yapanlar ankaragüçlü değil.12 yıl bize kan kusturanlara bile böyle bir hareket yapılmamıştır ki sizin gibi bu takıma gerçekten hizmet eden bir başkana hele ailesiyle birlikteyken taş atıp kaçmak insanlığa yakışmaz.bunlara kızıp istifa etmek de size yakışmaz.
Baharin gelisini simgeleyen ve Azerbaycanin en buyuk bayrami olan Nevruz’un kutlandigi gunde bu galibiyetin gelmesi ne guzel!
bu maç hayati önem taşıyordu allahtan aldık yoksa işimiz çok zordu
Tokat gibi galibiyet, emeği geçen herkese teşekkür ederim, Ahmet Başkanım yılmak yok, kazanan sonunda hep iyiler olur, son gülen iyi güler, seneye ortalığı kasıp kavuracağız hep beraber.
Bu galibiyete en çok Ahmet başkan için sevindim.
Bu kulübün başarısı için çok büyük emek veriyor , başarı için gönlünü koyuyor ve başarıyı hakediyor.
Birlik , beraberlik ve Sabırlı olunursa bu takım mutlaka başarılı olacaktır.
Sabır başarının ilacıdır.
Ankaragücü klüp yönetimi-özellikle Ahmet Gökçek- teknik yönetim ve futbolcular çok iyi niyetli çalıştıklarından sağduyu sahibi hiçbir Ankara’lı kuşku duymuyor. Sağduyusu olmayan veya sağduyusunu kaybetmiş kişilere sesleniyorum, haberiniz olsun bu gerçek böyle biline.
Sayın Başkan Ahmet Gökçek, birkaç eleştiri ve evinizi taşlayan cahillere pes edip teslim olacak kadar zayıf bir kişi olmadığınızı biliyoruz.
Bir bey sabretmesini bilmelidir. Vaktinden önce çiçek açmaz. (Şeyh Edebalı)
İyi Biliniz ki öfke, düşünceyi ve iyi düşünmeyi daraltır. (Hacı Bayram-ı Veli)
Cahil topluluktan sakının onlarla tartışmaya girmeyin! (Hacı Bayram-ı Veli)
Sıkıntıyı görmeyen mutluluğu tadamaz ( Alman Atasözü)
Sayın Ahmet Gökçek, Ankaragücü’nün başarısı sadece futbol başarısı değil, binlerce yıllık tarihi olan Ankara’nın başarısı olacaktır.
Sizden halisane dileğimiz pes etmeyiniz, başarı ve zafer iyi niyetli çalışanlarındır…
Takımımıza emek verenlere saygısızlık yapılması, hem de ailesiyle birlikteyken başkanımıza karşı böyle bir olayın olması son derece üzücüdür. Başka takım taraftarlarının kendi başkanlarına davranışları ortadayken her zaman en büyük olması için destek verdiğimiz Ankaragücümüzü bu tür hareketler yaralamaktadır. Takım küçük olsun, bizim olsun anlayışındaki bu insanlar bizim taraftarımız değildir.Ankaragücü taraftarının çok büyük bir bölümünün bu olaydan üzüntü duyduğuna inanıyorum.Her zaman şunu savundum. Taraftarın görevi
her koşulda takımını karşılıksız ve sonuna kadar desteklemektir. Arkadaşlar, Türkiye liglerinde 3 İstanbul takımıyla birlikte en fazla süre oynayan Ankaragücümüz neden kardeşimiz Bursaspor gibi şampiyonluğa oynamasın.Unutmayın bu gibi davranışlarla Ankaragücümüzü geridönülmez bir yola sokarsanız bunun bedelini hepbirlikte öderiz.
Yıllarca Ankaragücü kadrosunda kimler vardı hatırlamıyorum. Akşam eşime sordum ilk 11′i saydı gerisini siz düşünün. Başkan senden Allah razı olsun başımız daha dik yürüyoruz artık. Senin arkandayız.
hep destek tam destek sonuna kadar ahmetgokcek ankaralı takımına sahıp cık 3-5 cabulcuya teslım etme
türkiyeninGÜCÜ ankaraGÜCÜ SENEYE AVRUPA YOLCUSU
üzülüyorum her sene ankaragücü’nün küme düşeceğini bekleyenlerin bu senede hevesleri kursaklarında kalacak?????? forza başkent forza bursa
Yorum ekranı!